Cultura de Base

WEB EN CONSTRUCCIÓ


La Cultura de Base és la lliure i independent iniciativa ciutadana sorgida de la necessitat real d’un teixit local: persones, entitats, espais o propostes relacionades amb l’art, l’educació, la cultura, els públics o el fet social. No són iniciatives de l’Administració, del govern o del partit polític al poder.

Les entitats que formen part de la Cultura de Base (CdB) volen que aquesta emergeixi, es reconegui i se situï en l’agenda pública; volen exposar, amb complicitat i demanda, allò que els interessos institucionals o l’agenda mediàtica sovint soterren: precarietat, pressupostos molt baixos, disminució de les subvencions, complexitat d’aquests gestions, pujada dels lloguers o dificultat per accedir als espais de treball en els quals poder desenvolupar o propiciar la pràctica.

És també una crida a tots els projectes independents de la ciutat, per conèixer-nos i acollir-nos des de la diversitat. Treballem cap a la inclusió i la xarxa, i la creació d’un mapping és un primer pas perquè això succeeixi